Kωδικός Ακινήτου: 21685
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ εξαιρετικό διαμέρισμα σε μια ήσυχη και αναπτυσσόμενη γειτονιά των Συκεών Θεσσαλονίκης, με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, το ΑΠΘ και όλες τις απαραίτητες καθημερινές παροχές.
Βρίσκεται στον 3ο και τελευταίο όροφο πολυκατοικίας που κατασκευάστηκε το 1988 και ΔΕΝ διαθέτει ανελκυστήρα.
Η συνολική επιφάνεια του ακινήτου είναι 65.00 τ.μ. και αποτελείται από σαλοκουζίνα, 2 υπνοδωμάτια εξοπλισμένα με ντουλάπες και άνετο μπάνιο με ντουζιέρα και παράθυρο για φυσικό φωτισμό / αερισμό.
Η ριζική και πολυτελής του ανακαίνιση έχει μόλις ολοκληρωθεί και επόμενος ενοικιαστής θα είναι ο πρώτος που θα μείνει.
Διαθέτει σίτες, θέρμανση ατομική φυσικού αερίου για οικονομία και αυτονομία και έχει τοποθετηθεί φούρνος και εστίες στην κουζίνα.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσουμε μια επίσκεψη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και ΑΦΜ σύμφωνα με τον νόμο Ν.4072/11-4-2012, ΦΕΚ 86.
Το ακίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο και το βιντεοληπτικό υλικό προέχεται αποκλειστικά από τον χώρο.
- Τιμή: 650€
A+
A
Β+
B
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η